Kisvállalkozók adózása

Kata 2018

A főnököm megkért, hogy foglaljam össze hogy a KATA 2018, mint adózási forma miért éri meg még mindig az embereknek, hogy ezt válasszák. Hirtelen nem tudtam mit kellene írjak és válaszoljak ezért felhívtam egy-két barátomat, hogy segítsenek.

KATA 2018 tanfolyamok

Egyöntetűen azt mondták, hogy ők sem szakértőik a KATA 2018 témának, viszont adtak egy fantasztikus ötletet. Állítólag elindult egy olyan internetes oldal, ahol online tanfolyamként lehet az összes létező tudást elsajátítani, az otthon kényelméből, akkor és olyan tempóban, amikor csak nekünk megfelelő. Útnak eredtem az internet sűrűjében, hogy megtaláljam ezt az oldalt.

KATA 2018 az interneten

Nem kellett hosszasan keresgélnem, alig 3 perc alatt megtaláltam, azt, amit kerestem. Ők a katasleszek.hu oldal és elképesztően logikusan és érthetően van megszerkesztve mind a honlap, mind a KATA 2018 tanfolyam tematikája. Számomra egyértelmű volt, hogy bővebb információkkal kell ahhoz bírjak, hogy a a főnökömnek tájékoztatást tudjak adni.

Ezért az oldalon található tájékoztató és ismertetőt alapul véve előfizettem a KATA 2018 tanfolyamra, amelynek az ára mindösszesen 9990 forint volt!!! Amint megérkezett a céghez a pénzem, azonnal megkaptam azt a linket, amely az oktatási anyag letöltéséhez volt szükséges és már kezdődhetett is a képzési programom, igaz nem az otthonom, de az irodánk melegében – bár végül is lassan ez a második otthonom.

Kata adózás

El kell mondanom, hogy a KATA 2018 tanfolyam anyaga elképesztően profi! Volt egy-két korábbi ismeretem erről az adózási formáról, azonban ennyire sok és részletes tudást nem tudtam volna magamba szívni máshol, más körülmények között. A letöltést követően nyugodtan végignéztem az 5 modul videó anyagát és ebből tudtam egy összefoglalót készíteni a főnökömnek. Amikor elkészültem a KATA 2018 összefoglaló anyagával egy csapat meetinget hívtunk össze, hogy mindenki számára el tudjam mesélni mit tudtam meg a 2018-as változásokról és újdonságokról.

Adózás kicsiknek

A lényegi információkat a videók tökéletesen összeállított anyaga szolgáltatta, amelyet szinte biztos, hogy szakember részvételével készítették el, annak érdekében, hogy az előfizetők pontosan annyi és olyan minőségű és mennyiségű információval rendelkezzenek, mintha egy profi könyvelő irodát kerestek volna fel. Én beszéltem egy könyvelő barátommal, miután magamévá tettem a teljes oktatási anyagot, értelmeztem, és úgy gondolom, hogy profin el is sajátítottam minden titkot. J Ezt követően mentem el hozzá, hogy vizsgáztasson le, mennyire jó a videó anyag.

És lássatok csodát, a közel másfél órásra sikerült találkozó és beszélgetés, mert azért egy baráttal ezt ne tekintsük igazi vizsgáztatásnak, kitűnőre szerepeltem. Megkérdezte, mióta vagyok én ennyire szakavatott és mondta, hogy bízik benne, nem akarok egy könyvelőirodát nyitni, mert akkor neki is fel kell kötnie a gatyáját! Úgyhogy bárkinek tiszta szívvel merem ajánlani a katasleszek.hu weboldalt.

Megosztod? Köszönjük 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin