Fagyizó a Balaton partján

Fiat Ducato 2,3 JTD hűtőkocsi

Nemrég döntöttük el a családban, hogy a nyáron ismét kivesszük azt a Balaton parti fagyizót, ahol tavalyi évben hatalmas sikert arattunk. Rengeteget öltünk bele, hogy a partszakasz legjobb helye legyen, egyenesen egy olasz mesterrel dolgoztunk, akinek elképesztő fagyi kreációi voltak. Annak érdekében viszont, hogy a fagyizó – ami egy kicsi 15 m2-es helyiség tulajdonképpen – és a műhely között, ahol a csodák készülnek lehessen a tégelyeket szállítani ismét szükségünk lesz arra a tavalyi Fiat Ducato 2,3 JTD hűtőkocsira.

Fiat Ducato 2,3 JTD Balatonra

Nagyon nem kellett sokat gondolkozni arról, hogy honnan fogjuk a kocsit kölcsönözni, mert tavaly is ebben a budapesti Határautó Kft. volt a segítségünkre, akiknél a Fiat Ducato 2,3 JTD elképesztő jó áron és feltételekkel volt kölcsönözhető. Sokan kérdezték tőlünk, hogy honnan van ez a tökéletes állapotú kocsi, mert csak azt látták, hogy nap, mint nap többszöri fordulással is bírta szuflával a teherjármű, annak ellenére, hogy elképesztő kánikulában is kellett üzemelnie.

Fiat Ducato 2,3 JTD tulajdonságai

A kocsit egyszerűen nem lehetett nem szeretni. Mind a belseje, mind a raktere annyira kényelmes és könnyen pakolható, mindazonáltal csakúgy nyelte el a raklapnyi tégelyeket, hogy Fiat Ducato 2,3 JTD az egyik legjobban hasznosítható hűtőkocsi a versenytársakat is figyelembe véve. A Fiat Ducató hűtőkocsi bérlés során a kocsi vezetőfülkéje kényelmes ülésekkel, klímával és cd-s autórádióval teszi tökéletesen kipihenté a sofőrt, mert nagyon sok kocsiban hiányoznak ezek a szerintem teherautó vezetőknek is kijáró kényelmi extrák.

A Fiat Ducato 2,3 JTD motorja egy baromi erős 2,3 literes turbó diesel motor, amelynek a nyomatéka akkora, hogy a telipakolt kocsival is nevetve veszi az akadályokat, legyen az földút vagy éppen az M7-esen egy meredek emelkedő. Nem okoz problémát neki a fordulás sem, mert nagyon kicsi íven belül tud megfordulni, így nem kell szenvedni nagyobb kanyarodás esetén sem. A kocsi raktere közel 12 m3 árut tud befogadni, ami a kategóriájának győztesévé teszi ezáltal is előnyöket nyújtva azok számára, akik ennek a kocsinak a kölcsönzése mellett döntenek.

A Fiat Ducato 2,3 JTD dobozán nem található semmilyen felirat, ami azért lehet előnyös, mert a Határautósok engedélyével persze fel lehet matricázni is a kocsit, amelyre idén már biztosan fogunk költeni, mert a lehető legjobb reklám ez lesz a kis fagyizónknak. Az olasz mesterem is alig várja, hogy újra együtt dolgozzunk, és szerencsére a családjában van egy grafikus, aki elképesztő terveket tett már le az asztalra, így a kocsi gyönyörűen fog kinézni a nyáron.

Annyit még mindenképpen el kell mondanom, hogy a Fiat Ducato 2,3 JTD fenntartási költségei elképesztően alacsonyak. Tavaly sem a motorral, sem a hűtőegységgel nem volt egyszer sem probléma, és a többi teherautó motorjával ellentétben ez nem falta sem az olajat, sem más probléma nem adódott vele tavaly egész nyáron. Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom a Fiat Ducato 2,3 JTD kocsit.

Megosztod? Köszönjük 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin